top of page

Beteendeutredning

Ibland blir livet med hund inte som man tänkt sig. Jag hjälper dig finna de bakomliggande orsakerna till din hunds problembeteenden och tillsammans jobbar vi för att åtgärda dessa!

Alla hundar kan få problembeteenden och det är sällan hundägarens fel. Vi gör alla så gott vi kan! Genom att söka hjälp gör man inte bara sig själv en tjänst utan även sin hund. 

Hunden är inte jobbig, hunden har det jobbigt!

141017 sandrak (1).jpg

Jag hjälper dig med: 

Resursförsvar

Hundmötesproblem

Aggression

Ensamhetssvårigheter

Rädslor

Stress

Med mera..

Hur går det till?

Att lösa sin hunds stress, rädslor, osäkerhet eller ilska tar tid. Du kommer behöva lägga ner tid och följa den träningsplan jag ger dig. Resultat kommer inte gratis och det räcker aldrig med en timmes träning för att nå målet. Men jag kommer finnas där för er längs vägen och tillsammans kan vi ta oss dit!

Under första besöket sker en intervju där vi går igenom allt jag behöver veta för att kartlägga orsakerna till beteendet och skapa en hållbar träningsplan. Vi kommer redan här börja testa vad som skulle kunna fungera på din hund och hur du ska agera. Inom 14 dagar från första besöket får du din träningsplan på mail. 

I de allra flesta fallen behövs återbesök, oftast ett par stycken. Hundträning är komplext, speciellt när vi jobbar med att förändra hundens känslor. 

bottom of page