072-7291617

info@positivetshundcenter.se

Sandvägen 11

(Sandsbro- Norremark)

352 45 Växjö

© 2018 N&T Hundskola, Stéphanie Lundell, Växjö

N&T Hundskola

N&T Hundskola är en del av Positivets Hundcenter AB. Positivets startade upp 2015 som ett hunddagis. Rätt snabbt drog en kursverksamhet igång och 2018 kände vi att det var dags att ta denna del till en ny nivå. 

 

Att komma på ett namn till ett företag är bland det svåraste man kan behöva göra! Kriterierna var: glädje, samarbete och Nose Work. Vår fantastiska grafiska designer Mai Skoog kom på förkortningen N&T Hundskola- vi var fast!

N&T Hundskola jobbar enbart med positiva metoder där hundens välfärd och glädje alltid ska vara i främsta rum. Vi lägger stor vikt på hundens självförtroende för att skapa en trygg och trevlig individ.

Vi tar avstånd från all form av korrigeringar. 

Hos oss finner ni Valpkurser, Vardagssamarbeteskurser, Nose Work, Spårkurser, Trickskurser, Klickerkurser, Externa kurser och Privatlektioner. 

Varför Vardagssamarbete?

Vi har valt att döpa våra "vardagslydnadskurser" till vardagssamarbete. Anledningen är simpel: vi vill att hunden ska göra det vi ber den för att den vill, inte för att hen måste. Hunden ska veta vad som förväntas av den och vilka beteenden som lönar sig, detta gör att vi slipper tjatandet och kan tillsammans leva i en harmoniska vardag.

Varför Nosarbete?

Det finns ingen större lycka än att få se sin hund göra något den är framavlad för och med sitt cirka 1000 gånger bättre luktsinne än människor föds hundar som experter på nosarbete. Att få vara expert på något är oerhört bra för självförtroendet, och bättre självförtroende är något många hundar skulle behöva- framförallt reaktiva hundar. 

Det finns inte heller något som tröttar ut och gör hunden mer nöjd än att få använda sin nos: oavsett om det handlar om ett avancerat personspår eller godissök för kvällsmaten. 

Klicka in på kurssidan och se om du hittar något som passar dig & din fyrbenta kompis!

Vill du kolla in Positivets hunddagis hittar du vår hemsida här

Stéphanie Lundell

Jag som driver N&T Hundskola samt är delägare av Positivets Hundcenter, och huvudansvarig för hunddagiset, heter Stéphanie Lundell.

Utbildningar i urval

 • Helgesbo Naturbruksgymnasium- inriktning Hund. 2007-2010.

 • Valp- och Allmänlydnadsinstruktör, SHU. 2010.

 • Hundens beteendebiologi 1, 2 & 3, Linköpings universitet. 2011-2012.

 • Djurens beteende 1 & 2, Linköpings universitet. 2011-2012.

 • Klickerinstruktör, Bevreus Hundskola. 2015.

 • SNWK Nose Work Instruktör, Dala Hundservice. 2018.

 • SNWK Doftprovsdomare. 2018.

 • Agilityinstruktör steg 1, Royal Dog Education. 2018.

 • Blygerhundar- för yrkesverksamma, Jessica Mann. 2018.

Förutom dessa har jag själv gått flertal kurser/workshops/föreläsningar inom Nose Work, Tävlingslydnad, Rallylydnad, Agility, Spår (person- och viltspår), Freestyle, Allmänlydnad m.m. för olika aktörer.

 • Black YouTube Ikon
 • Black Instagram Ikon
NoT Hundskola logotyp trans bakgr.png