IMG_5619.JPG

På Positivets hunddagis välkomnar vi hundar av alla typer. Vi gör inte skillnad på hund och hund! Vi är däremot noggranna med att hunden ska tycka om att vara på dagis och fungera bra i gruppen. Vi lägger även stor vikt vid i att ha en bra kontakt med hundägarna för att skapa trevlig tillvaro för varje hund på dagiset. Vi erbjuder olika paket för att just du ska kunna få den hjälpen du behöver med din hund. Inne på dagis går alla hundar tillsammans. Alla hundar ska vara vaccinerade, chipmärkta, försäkrade och registrerade i jordbruksverket. 

Vi har just nu ett par lediga platser. 

Tryck här för att göra en intresseanmälan. Intresseanmälningar tas inte emot på andra sätt.

Lediga platser

På Positivets hunddagis strävar vi efter en lugn och behaglig miljö utan stress.
Inomhus är det avkoppling, lugnt umgänge, lugn stimulering i form av exempelvis bentugg eller hjärngympa som gäller. Utomhus (i rastgård och promenad) ligger fokus på utforskande, mental och fysisk stimulans samt bus (så länge det inte blir otrevligt, går överstyr eller blir stressande).
Inomhus är alla hundarna tillsammans med personalen på en stor öppen yta med flertalet soffor, sängar, fotöljer, mysiga bäddar mm. 

Vi arbetar med positiva metoder. Vi har därför valt att ha en månads provdagis för att kunna lära hundarna hur de ska bete sig inomhus, utomhus, med andra hundar, att gå fint i koppel i gruppen, att lyssna på oss m.m. En månads prov är även för att vi i lugn och ro ska kunna lära känna individen och se vad hunden har för roll på dagiset. Under denna månaden har vi och hundägaren rätten att säga upp hunden utan uppsägningstid. 

Innan hunden börjar på dagis har vi även 2-4 provdagar.

Som hundägare saknade vi en sak på andra dagis: ett nära samarbete med hundägarna! Vi vill mer än gärna se engagerade kunder som känner sig välkomna att ställa frågor och komma med kritik. Vi besvarar mer än gärna era frågor och tar hem era pälsklingar medan ni är bortresta på kortare jobbresor eller weekendresor (om tid finns i vårt privata schema).

Vår största strävan är harmoniskt dagis där ägarna känner sig fullt bekväma med att lämna sin älskling i våra händer, ett dagis dit hundarna älskar att komma, och en arbetsplats vi älskar & mår bra på.

En dag på dagis:

6.30: Personal på plats. Vi tänder belysningen, fyller på med vatten och förbereder för dagen.
6.45-8.30: Lämning av hundar.
8.30-9.00: Taggade hundar som väntar på att få komma ut! Personalen sätter ihop dagens promenadgrupper och planerar upp dagen.
9.00-12.00: Promenader, aktivering och/eller rastgårdsbus.
12.00-12.30: Lunchdags!
12.30-14.00: Lunchvila. 
14.00-15.00: Rastning på gården.
15.00-18.00 (17.00 fredagar): Hundarna går hem. Under tiden sysselsätter vi hundarna ute eller inne med bus, gos och/eller träning. Personalen städar.

 

PRISER

På Positivet har vi månadsabonnemang, vilket innebär att hunden är bokad hos oss tills det att ni säger upp platsen. 
Dagarna ska vara bestämda alternativt på ett minst 4 veckors långt schema. 


1 dag i veckan- 1300 kr/månad
2 dagar i veckan- 1900 kr/månad
3 dagar i veckan - 2300 kr/månad
4 dagar i veckan - 2900 kr/månad 
5 dagar i veckan- 3300 kr/månad

För hundar boende på samma adress. 10% rabatt för andra hunden, 20% rabatt för tredje hunden. Gäller ej extra dagar.

 

ÖVRIGA DAGISTJÄNSTER

  • Extradag. Vid mån av plats kan man köpa till extradag för 200 kr. 

  • Kloklippning. Kloklippning kan köpas till på alla paket för 100 kr/månad. Hunden får sina klor klippta 1-2 gånger i månaden. 

  • Övernattning. Vid behov erbjuder vi övernattning för dagishundar. Hunden följer då med fröken hem och får leva som personalhund. Pris för detta är 200 kr vardagsnätter (dagisdag till dagisdag) och 400 kr per dygn (natt+extradag och helger). För längre vistelse varierar priset beroende på hur många dagisdagar hunden går. Extra kostnad kan tillkomma vid storhelger och röda dagar.

  • Rabatter. Som dagiskund har du 10% rabatt på kurser och hundmat. 


 

ÖPPETTIDER

Måndag-torsdag 06.45-18.00

Fredag 06.45-17.00

 

Särskilda öppettider vår/sommar 2022

14 april Stänger 17.00

15 april (Långfredag) Stängt

18 april (Annandag påsk) Stängt

20+23 maj Stängt pga utbildning

26 maj (Kristi Himmelsfärd) Stängt

6 juni (Sveriges nationaldag) Stängt

24 juni (Midsommarafton) Stängt

Semesterstängt vecka 29-31