072-7291617

info@positivetshundcenter.se

Sandvägen 11

(Sandsbro- Norremark)

352 45 Växjö

© 2018 N&T Hundskola, Stéphanie Lundell, Växjö

LEDIGA PLATSER: 

Just nu är det fullt på dagis men skicka gärna in en intresseanmälan ändå.

På Positivets hunddagis strävar vi efter en lugn och behaglig miljö utan stress.
Inomhus är det avkoppling, lugnt umgänge, lugn stimulering i form av exempelvis bentugg eller hjärngympa som gäller. Utomhus (i rastgård och promenad) ligger fokus på utforskande, mental och fysisk stimulans samt bus (så länge det inte blir otrevligt, går överstyr eller blir stressande).
Inomhus är alla hundarna tillsammans med personalen på en stor öppen yta med flertalet soffor, sängar, fotöljer, mysiga bäddar mm. 

Vi arbetar med positiva metoder. Vi har därför valt att ha en hel månads inskolning för att kunna lära hundarna hur de ska bete sig inomhus, utomhus, med andra hundar, att gå fint i koppel i gruppen, att lyssna på oss m.m. En månads inskolning är även för att vi i lugn och ro ska kunna lära känna individen och se vad hunden har för roll på dagiset.

Som hundägare saknade vi en sak på andra dagis: ett nära samarbete med hundägarna! Vi vill mer än gärna se engagerade kunder som känner sig välkomna att ställa frågor och komma med kritik. Våra dagiskunder har därför företräde på våra kurser, träffar och föreläsningar för allmänheten. 

Vår största strävan är harmoniskt dagis där ägarna känner sig fullt bekväma med att lämna sin älskling i våra händer, ett dagis dit hundarna älskar att komma, och en arbetsplats vi älskar & mår bra på.


 

På Positivets hunddagis välkomnar vi hundar av alla typer. Vi gör inte skillnad på hund och hund! Vi är däremot noggranna med att hunden ska tycka om att vara på dagis och fungera bra i gruppen. Vi lägger även stor vikt vid i att ha en bra kontakt med hundägarna för att skapa trevlig tillvaro för varje hund på dagiset. Vi erbjuder olika paket för att just du ska kunna få den hjälpen du behöver med din hund. Inne på dagis går alla hundar tillsammans. Alla hundar ska vara vaccinerade, chipmärkta, försäkrade och registrerade i jordbruksverket. 

NoT Hundskola logotyp trans bakgr.png